Šeks o gotovini - 🧡 VLADIMIR ŠEKS O GODINI KOJA JE IZA NAS: 'Bilo bi je najbolje zaboraviti'! Otkrio i što će biti glavni cilj Hrvatske u 2021.

O gotovini šeks Šeks: Prosvjedi

O gotovini šeks Šeks: “Nakon

Tko je izdao Gotovinu, kolumna

O gotovini šeks Tko je

Vladimir Šeks

O gotovini šeks Šeks: Prosvjedi

VLADIMIR ŠEKS O GODINI KOJA JE IZA NAS: 'Bilo bi je najbolje zaboraviti'! Otkrio i što će biti glavni cilj Hrvatske u 2021.

O gotovini šeks Gotovinsko poslovanje

O gotovini šeks Pravilnik o

O gotovini šeks Moja istina:

'Gotovini u četiri oka želim reći da nisam sudionik njegova progona'

O gotovini šeks Moja istina:

'Gotovini u četiri oka želim reći da nisam sudionik njegova progona'

O gotovini šeks Kako su

Gotovinsko poslovanje

O gotovini šeks Moja istina:

ŠEKS O SVOJOJ MIROVINI: 'Svi oni koji misle da je stari gotov, na kraju se prevare. A stari je i dalje tu u punom kazačok plesu'

Na naše pitanje je li te indirektne prijetnje možda prijavio policiji, rekao je da nije jer ih pišu anonimusi, ali smatra da predsjednikove izjave na njegov račun potiču te poruke protiv njega.

  • Nakon provedene rasprave, na prijedlog Stjepana Mesića, predsjednika RH, i Ive Sanadera, predsjednika Vlade, predloženi su sljedeći zaključci.

  • Po njima, hrvatski Domovinski rat nije bio opravdani obrambeni i osloboditeljski, nego građanski rat.

  • To su oni koji se mogu prepoznati ili identificirati po tezama koje zagovaraju, a to je da je u Hrvatskoj bio građanski rat, da na Hrvatsku nije izvršena oružana agresija od strane Srbije, Crne Gore i JNA, nego da je Hrvatska skrivila građanski rat i odgovorna za nj.
2022 m.burnerapp.com