Ljubavni stihovi u rimi - 🧡 Romantične sms poruke i stihovi

Rimi u ljubavni stihovi Nedostaješ mi

Poruke i ljubavni stihovi za nju

Rimi u ljubavni stihovi Ljubavne poruke

Rimi u ljubavni stihovi stihovi

Rimi u ljubavni stihovi Ljubavni stihovi

Rimi u ljubavni stihovi Ljubavni stihovi

Rimi u ljubavni stihovi Najlepše pesme

Stihovi koji dodiruju dušu — Wannabe Bride

Rimi u ljubavni stihovi Romantične sms

Romantične sms poruke i stihovi

Rimi u ljubavni stihovi Rumi citati,

Rimi u ljubavni stihovi Ljubavni stihovi

Rimi u ljubavni stihovi Najlepše pesme

stihovi

Stihovi koji dodiruju dušu — Wannabe Bride

.

  • Neko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmeh.

  • Kad šmrca na ljubavni film I kada opazi da se jedva Uzdržavam da Ne prasnem u smeh, Pa stane da me gadja Korama od pomorandže.

  • .

Ljubavni stihovi za nju

Citam knjigu, a oci mi suze, mislim na tebe, sto mi srce uze! Ustala si i nestala u magličastom beskraju.

  • Kad sklopis oci svoje, ja cu doci zlato moje, da te ljubim, da te mazim, da te cijele noci pazim, da te cuvam od svih zala jer te volim sreco moja mala!!! Srećno i volite se! Jer jedino te tada mogu imati, nesudjena ljubavi! LJUBAVNI CITATI — 50 najljepših ljubavnih citata i stihova Ponekad je teško smisliti vlastitim rečenicama ono što želite reći, zbog toga su ljubavni citati odličan način da izrazite ono što osjećate.

  • Kada mi kaže Bože, koliki ti je nos! Muškarcima ništa ne zamera ako im je preko osamnaest.

  • Tvoja duša šuti i govori Zbog tebe sam obolio u sebi gdje si ti I ne smijem te više vidjeti A gledao bih te do dna vremena koje činiš trenutkom trenutkom što je vječnost po tebi Tvoje prisustvo briše staze moje tišine po kojima lutam u tvome odsustvu Nemoj da te vidim Hoću da te naselim živim sobom i da prestanem izvan sebe ići tvojim životom Zbog tebe sam obolio u sebi gdje si ti I ne smijem te više vidjeti A gledao bih te do dna vremena koje činiš trenutkom trenutkom što je vječnost po tebi Tvoje prisustvo briše staze moje tišine po kojima lutam u tvome odsustvu Prije nego iz mene moju svijest izvedeš daj da te spoznam kao istinu Prije nego neznano odšumi moj sluh da te čujem kao glas koji me na svijet dozvao I prije nego utopim te u svoj vid da te vidim kao svjetlo koje ostaje u sebi Tražiti te ne znači živjeti već slijep moliti gluhe ove predjele da se tobom napune Vidjeti te ne znači umirati već hrvati se sa sjenama mutnoga sna u kome ti isčezavaš Imati te ne znači hraniti se već gladnim grlom tamaniti voće i žednim grudima presušivati izvore Izgubiti te ne znači osiromašiti već bojati se pustoši i naslućivati bijedu koju za sobom ostavljaš.
2022 m.burnerapp.com