Diletta leotta gole slike - 🧡 Svet obšle gole fotografije najlepše športne novinarke

Leotta gole slike diletta Diletta zablistala

Leotta gole slike diletta PRELIJEPA DILETTA

Leotta gole slike diletta SHE REMOVED

Leotta gole slike diletta m.burnerapp.com

Leotta gole slike diletta Bujna Diletta

Leotta gole slike diletta Svet obšle

Leotta gole slike diletta Diletta se

Navijači Napolija tražili od Dilette da pokaže grudi, ona je to već učinila

Leotta gole slike diletta Diletta zablistala

Leotta gole slike diletta m.burnerapp.com

Oglasila se atraktivna novinarka čije su gole slike procurile na internet

Leotta gole slike diletta Prekrasna Diletta

PRELIJEPA DILETTA SNIMALA SE POTPUNO GOLA NAKON TUŠIRANJA: Pogledajte vruće slike najzgodnije sportske novinarke od kojih zastaje dah

SHE REMOVED ALL DILEMMAS: Diletta Leotta talked about her wedding to Can Yaman and revealed why he deleted his Instagram account! (PHOTO)

Prije nekoliko godina su hakeri uspjeli iz njenog telefona ukrasti fotografije eksplicitnog sadržaja, no čini se da sama Diletta nije previše naučila iz vlastitih pogrešaka.

  • Diletta je sada objavila serijal Insta-storyja na kojima je potpuno gola i obavijena jedino ručnikom.

  • Jer, ako se sastanem sa nekim momkom na aperitivu, da li to znači da ćemo razgovarati o ljubavi? Moj prijatelj mi je rekao da su izašle moje fotografije, a ja sam odgovorila da sigurno nisu moje, da to nisam ja, razmišljajući o fotomontažama.

  • Htjela bih poručiti mladićima i djevojkama kojima se dogodilo nešto slično da se ne bi trebali osjećati krivima jer svatko ima pravo raditi sa svojim životom što želi.

Diletta zablistala u vrućem izdanju: Italijanka se raskopčala i pokazala previše

Na kojem god stadionu da se pojavi Diletti polazi za rukom da zasjeni igrače na terenu, a nimalo ugodno nije joj bilo protekle sedmice u Napulju, na utakmici koju su odigrali Napoli i Brescia 2:1.

  • Od pogleda na njezine obline zapjevali su joj: "Izbaci grudi, Diletta, izbaci grudi", na što se ona samo nasmijala i palcom prema dolje pokazala da se to neće dogoditi, ali dogodilo se.

  • Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  • Prije nekoliko mjeseci ova zanosna novinarka doživjela je neugodnost kada joj je hakiran mobitel u kojem su bile njezine gole fotografije koje su bile dio privatane arhive.
2022 m.burnerapp.com